POLE

Gick så skitbra på polen idag att jag blev lite stolt över mig själv! Klarade en air invert, dvs att klättra upp på polen och sedan vända sig upp och ner där uppe, för första gången (och jag har FÖRSÖKT så jäääääävla länge) och nya tricket vi fick lära oss var supersnyggt, och jag klarade att gå ner i spagat igen ikväll, och jag är så glad att jag har det här för det är så HÄRLIGT och ROLIGT och JOBBIGT fast på ett bra sätt. LOVE.

FINFINT

Slappar och solar och myser och äter. Det är mitt liv senaste veckan typ. Sååååååå skönt. Har liksom inte haft dom tusen grejer på min att göra-lista som jag brukar ha. Love it.


EHHH

Jag haaaaatar att inte kunna sova. Har ju varit världens tröttaste tjej idag, har ju verkligen varit jättetrött och tänkt att åååå vad skönt, då kan jag ju sova ikväll iaf. Fast nä. Jag och Sigge ligger och myser nu i soffan så jag har ju väldigt bra sällis ändå. Han snarkar och sover, men det är hemskt mysigt med en varm och go hund på benen. Älskishundis.

Bara för jag jag inte kan sova nu och för att han är rätt underbar när han sover så har jag letat upp bilder från första året, valpåret, och hittat superfina superroliga supermysiga sovbilder på sove.






Hejdå, kram, gos, mys, puss

SPRINGRUN

Jag har nu, efter veckor av hård träning äntligen utfört det efterlängtade Vårruset. 40 minuter tog det. 5 kilometer. Och jag sprang inte hela utan gick lite också. Hehe.

PAPPA OCH FÅTÖLJERNA

Det är fåtölj-krig här hemma. Pappa har en osund kärleksrelation till två fula ljusbruna skinnfåtöljer som vi har haft i tusen år. Mamma hatar dom. Jag hatar dom. När vi köpte en ny stor soffa som ersatte pappas älsklingar trodde vi att vi äntligen skulle bli av med dom, men icke. Pappa envisades med att vi då skulle flytta ut dom till våran altan. Och där har dom stått. Igår försökte jag och mamma bära ut dom men när vi precis var klara kom pappa och stoppade oss, och oj. Det blev ett allvarligt samtal mellan mina föräldrar, och jag vet faktiskt inte vad dom kom fram till. Det jag dock vet är att fåtöljerna nu tills vidare står på sina gamla platser på altanen igen.


HARK WORK WORK

Eller inte, haha. Idag har jag klappat världens mysigaste lamm, åkt berg och dal-bana, åkt på en flodfärd i "Sydamerika" (tidigare Hedenhös), druckit gratis läsk, solat och hängt med härliga människor. Och just det, lärt mig hur man sköter fem karuseller också. Man trycker på start och stopp. I love Furuvik.

I REALLY REALLY LOVE MY BOYFRIEND


När jag kom hem nyss hittade jag detta på min säng. Först blev jag lite irriterad, asså varför har han lagt upp hälften av kläderna jag har på golvet på sängen för?? Min fina Viktor ♥

MOOOORNING'S HERE, THE MORNING'S HERE

Sitter och äter frukost och kollar på världens tröttaste hund. Åh vad jag älskar honom. Nu ska jag åka till Furuvik en sväng. Herrå!


PISS

Det är jobbigt att man känner sig ensam när det är jobbigt.


BRR

Samtidigt som min vän sitter och svettas i Spanien så ligger jag nerbäddad i min säng här i Sverige och fryyyyyyser. Känns inte rättvist.

SKRYTER LITE


SÅ.

LITE SKÖNT.

GROSS

ÅÅÅ jag har en så äcklig sak på min balkong! Jag vet inte riktigt vad jag ska göra, åh åh åh jag vågar inte ta bort den men samtidigt så vill jag ju inte ha kvar den. Vill någon hjälpa mig och ta bort en torkad död fågelbäbis?

EH?

Jaa. Jag undrar fortfarande VARFÖR jag anmälde mig till vårruset. Premiärsprang ikväll, och fyra minuter tog det tills det kändes som att jag skulle få en hjärtattack när som helst. Joggade på i arton minuter i alla fall. Eller aaa, hade ju med Siggis också och han skulle (som tur var) stanna och kissa på femton buskar så det blev kanske inte effektiv löpning i arton minuter. Men nu har jag börjat min fantastiska resa mot att bli en person som springer. Kanske börjar jag till och med tycka om det. (HA-HA.)


BINGODAGEN

Jag håller seriöst på att somna här. Och så är jag jättehungrig. Men jag har haft en bra dag, har varit i Högbo och gått på en bingorunda runt sjön hehe. Vann inget fast jag fick bingo. Dåligt tycker jag för bingo är ju bingo. Fick en full rad men när jag skulle lösa in den sa han att man måste ha två rader för att vinna. Kunde han ju ha sagt innan jag fick bingo. Mamma sa att han nog löste in min lott själv och satt och åt godis för pengarna.

Tänk om alla tror att jag är jättebingointresserad nu. Jag är inte det.

AH

Har seriösa sömnproblem nu när min PV är i Barcelona. Vill borde och måste träna men jag vet inte om jag klarar det nu. Jag är så trött. Och jag KAN inte sova.

CHIRRE

Haha nyss när jag duschade kom jag på mig själv med att sjunga "chips = trouble" istället för chicks.


LIFE IS GOOD

Sitter och schteker på min balle. Njuter av lite Johannatid. Bara jag, solen, musiken och godiset hehe.
 

RSS 2.0