BAKAR

Håller på att göra någon slags kaka. Typ banan-choklad-russin-cornflake-marshmallow-chip-cookie. Det går inte så bra. Skulle göra chokladbollar egentligen men kom på att jag inte hade kakao när det var för sent och jag ville ju inte bara SLÄNGA hela smeten.

Så nu ligger det banan-choklad-russin-cornflake-marshmallow-chip-cookie-smet i ugnen och rinner ut på plåten. Ser inte så lovande ut faktiskt.

*HOST HOST*

Visst är det fult när man skriver så? *fniss*

Jag hostar som fan nu asså. Men börjar nog närma mig slutet av denna helvetesförkylning. Imorgon kan jag nog träna igen. Två veckor sedan jag rörde mig typ. Kommer nog inte gå sådär skitbra, men åååå vad jag behöver träna nu. Hade ju kommit in i en sån för mig väldigt ovanlig fas då det faktiskt var KUL att träna. Vill inte tappa det!

MMMMmmmmmMMMmmmMM

Idag är jag Siggevakt hela dagen lång, och dessutom har jag en körlektion och en kompisdejt. Finfint!

IT'S GUUUY LOVE, BETWEEN TWO GUUUUYS

Har varit i en sjuk-koma, seriöst! Äckligt. Men nu så börjar jag nog bli bättre. Härliga tider.

Har FF hemma i helgen, det är rätt trevligt. Äter tacos och godis, pussas med pojkvännen, har lilla gos-sigge alldeles för mig själv... Såhär ser det ut då: 

ps förlåt för den läskiga bilden

NEJ.

Haft en pissig piss-dag. Mår så jävla dåligt. Febrig, trött, less, ont överallt, hostig. Tvingade ut mig på en lunchpromenad med Sigge, gick inte så bra. Höll på att svimma tusen gånger så jag fick sätta huvudet mellan benen hela tiden. Gick bara runt lekplatsen och när jag kom hem rasade jag ner på hallgolvet. Helt jävla slut. Det stack i hela kroppen och jag kunde knappt se, bara massa prickar framför ögonen. Mådde illa också OCH var så jävla hungrig. Ingen bra kombination. Jag hatar att vara sjuk. Om fem minuter börjar polen också. SOM att jag kan gå på den. Jävla piss-piss.

FEVER FEVER LEAVE MY HEART ALONE

Att det kan göra så ont att ha kläder på sig. Det skaver. Allt skaver! Jag är sjuk och har feber, och då är allt jobbigt. Ännu mera jobbigt.

JAG E HONGRI

Måste komma på nåt att äta. Är inte sugen på NÅT. Eller jo, en hemmakväll. En skål med godis och lite ostbågar. Och lärre. Och en bra film. Och en varm gosig kille med snygga kläder. Tur att jag har en sån. Shoppade idag, inte ett dugg åt mig men åt Viktor. Jag var liksom bara med och hade åsikter. Är nöjd med resultatet iaf. Annars då. Ska träffa vänner ikväll på interpooool. Var där igårkväll också, vann tre gånger på rad i biljard.


DRIPP DROPP

Att duscha är också väldigt skönt ibland. När man känner sig äcklig och skitig och kall. Hehe, vad jag låter som en äcklig människa. Är kanske det också. Ajaaaaa

Här är en bild på mig tagen för 2 minuter sedan. Hejdå!

Ps, man ser vår nya dusch där bakom, snygg va? Den är spännande och rolig. Ibland råkar man sätta på den fel och får kallt vatten rakt på magen.

KISSAR

Hej! Jag sitter och kissar just nu. Älskar att kissa. När man är jättekissnödig och äntligen får kissa, HUR skönt är inte det? Fast först gör det ont, precis när man börjar, men sen är det bara skönt.

JAG VILL HA

Vår. Sol. Kärlek. Godishjärtan. Glädje. Frihet. Mys. Gos. Min älsklingsparfym som är slut nu. 
Det är mycket jag vill ha idag. 

Just här, på Westminster Bridge i London, kändes livet rätt okej. Jag hade sol, vår, glädje, frihet, kärlek och mys i mina händer. Det är tur att livet kan visa sig så fint ibland, så att man kan känna i såna här stunder, när det känns rätt pissigt, att det faktiskt blir bättre.

Utan de dåliga stunderna skulle man inte alls vara lika tacksam för de bra.

I ♥ MY BF


Min virre kom hit en kväll med en BJ. Gottigott. Duktig pojkvän.
Jag tycker hemskt mycket om honom faktiskt. Så mycket att det gör ont ibland.


ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTUVWXYZÅÄÖ

Jag har svårt att uttrycka allt jag funderar över i ord just nu. Det är så mycket som snurrar runt i huvudet och jag blir alldeles trött bara jag tänker på att försöka lösa något. Så just nu är jag bara. Väntar på att det ska gå att tänka igen.

Mitt liv känns lite som ett riktigt tovigt hår. Man blir så matt innan man ens har försökt trassla ut det, men man får ta en slinga i taget och tillslut har man kammat igenom hela håret.


E

Hahahahaha jag dör vad rolig den här videon är.

MIN LILLA ÄLSKLING


Idag har jag spenderat mycket tid med denhär grabben. Vi har varit ute i snön, lekt med hans gosedjurskatt och gosat i ett lakan som låg på mitt golv. Ätit semla, pratat lite. För tillfället pussar han på min armbåge.

JAG HAR EN DÅLIG DAG

Finns det något bättre då än att kolla på fina bilder på fina människor och komma ihåg hur tur man har som har dom i sitt liv?

Okej den sista bilden lånade jag lite men den känns så mysig för jag trivs så bra mellan mina tjejer!

Love you! ♥

BILDER

Jag har laddat in tusen bilder från kameran till datorn nere och sen håller jag på och fixar med usb så att jag ska kunna få upp dom till min dator här och visa alla fina bilder. Jag har faktiskt skitmånga skitbra bilder. Ni ska få se.

RSS 2.0