LOVE

Jag är så tacksam för att jag har hittat världens goaste finaste vänner. Kan inte sägas nog många gånger.

MMMM MM MM MMM MM

Vin, sol, regn, mys, god mat, shoppa, jobba, hänga, gosa, pussas. Mitt liv just nu. Har liksom ingen tid att fundera över allt längre så jag skiter i det och lever lite nu bara.

KEUKENHOF

Vilken jävla skitdag idag är.
Förutom ett fint moment på stan med mina jobbarkompisar och sol och glass.
Annars skit.

GÖTT

Jag och Bella var på Furuvik igår, jag var där civil dårå(cool jag vet) och hade så himla mysigt! Åt underbara popcorn som jag alltid bara får känna lukten av, åkte alla karuseller utom minibilar och barnrally för jag hatar bilar och dom karusellerna suger, och så hade vi världens moment med typ tio kängurur!!!!! Det var bara jag och Bella inne hos dom, för det var strax dags att stänga, och dom var så fina och så nära och jag älskar kängururar. Så himla fina. Sen gick vi in en sväng till till lammen och killingarna och dom var ju också hemskt goa såklart. Chillingarna, hehe. Aaa men för att komma till höjdpunkten då, kolla vad vi vann........
Det är chirre på ena sidan och orreborre på andra, och hahahaha precis när jag bytte sida till orreborre kom det in en geting i mitt rum. Därav blicken.

LIFE AS A LILLASYSTER

Blev utskälld av pappa igår för att jag tydligen hade slarvat bort hans cykel.

"Den stod ju utanför huset alldeles nyss och sen när jag ska cykla på den nu är den borta! Har du lånat den och lämnat den någonstans på stan???" NEEEJ det har jag inte. "Men det är ju jävligt konstigt om någon av grannarna har tagit min cykel! Var är cykeln? Vaaa?" JAG VET INTE DU HAR SLARVAT BORT DEN SJÄLV.

Han ringde nyss och bad om ursäkt, han hade kommit på att han hade cyklat till tågstationen för två veckor sedan och lämnat cykeln där.

Jag blir ALLTID misstänkt om det händer något skumt. Det är ALLTID jag som får skulden även fast det inte var jag!!!!! Faktiskt. Inte denhär gången.


BUSIGT

Ligger i min nybäddade säng med bara vita lakan och dricker Pepsi Max och känner mig som en liten dare devil. Så skönt att vara ledig idag!!!!


EH

Igår fick jag för mig att jag skulle ut och springa igen. Förstår mig inte riktigt på mig själv ibland, jag vet ju att jag hatar att springa och att jag bara blir jättetrött och jätteröd och får ont överallt. Och så klagar jag på att jag är jättetrött och jätteröd och har ont överallt.

FÖRDELARNA MED ATT JOBBA PÅ FURUVIK:

Man får ragg. Skitsamma att dom är 50 plus med stor ölmage och luktar svett.


DANSA PAUSA

Jag är så trött att det gör ont i ögonen att ha dom öppna men självklart, eftersom att det är JAG så kan jag inte sova ändå. Jobbade ju på Stolt och Nykter igår och ååå vad roligt det var sista timmen. Alla var så övertrötta och ALLT var kul och bilresan hem var lite speciell ehe. Och nu ska jag snart upp och jobba igen. Heela hela tiden.

GRRRGGRRRH


Kan vara de mest givande 46 sekundrarna av mitt liv hittills.

LÄNGTAR

Vill ha Lisa.
Vill ha en tokig busig rolig kväll/natt/morgon med mina älskade vänner.
Vill ha klart nya köket.
Vill ha lön.
Vill ha mera muskler.
Vill ha glass.
Vill gå på toa så därför slutar jag nu.


MERA POLE

Underbar träning igår!! Så himla skönt att använda kroppen, ge allt man har och lite till och det bästa av allt; ATT SE RESULTAT! Igår klarade jag ett nytt trick som jag har försökt med sååååå länge. Åh vilken härlig känsla.

PASSAREJ!



Igårkväll kom mamma och fnissade och frågade mig om jag ville se nåt kul. Hahahahaha.

FRULLE

Åt så gott nyss. Stora skivor mörkt mjukt luftigt bröd med Bregott extrasaltat och ost plus en fruktsallad med nektarin, jordgubbar, banan och äpple. Gott gott.

Igår var mina fina fina vänner på besök och vi åt middag och åt tårta och pratade och jag insåg IGEN (hade ett moment såklart) hur himla mycket dom betyder för mig. LOVE YOU.

BLEEEEEEEEEEEEE.

Jag mår illa, har ont och är hungrig HELA TIDEN. Jag orkar inte. Så less på dethär.

FUNNI


Jag har dippat mitt hår och det känns kul och bra. Jag gillar mitt jobb, till och med när det är regnigt och blåser och är 5 grader ute. Jag älskar mina vänner. Jag gillar att jag sitter och äter på Sizzling body candy just nu, hehe. Det var det det, nu ska jag till min vän för lite hardcore mys. Tijng!


RSS 2.0