FRULLIS

Äter frukost och kollar på detta:
 
Mina föräldrar är så roliga ibland. Nu ska dom lägga stenplattor. Dom lär sig hur man göra genom att låna min dator och kolla på youtube.
 
 
 

VILAR

Har dragit på mig superförkylningen från helvetet, allt gör ont och allt är jobbigt och jag klagar på ALLT. Var nyss ute med Sigge och pappa på lunchpromenaden och fick lite luft och jag blev alldeles slut av att röra mig så mycket (seriöst så har jag legat i sängen i 38 timmar i sträck typ) så nu ska jag bädda ner mig i min härliga säng igen och kolla ännu mera på Dinosauriernas Värld, om ni kommer ihåg från när man var liten? En dokumentärserie från 90-talet som är i flera avsnitt och är typ superbra. Jag älskar dinosaurier, så coola. Paula och Mallan, välkomna hit och kolla med mig!!! Alla andra som vill se är också välkomna.

GLAZZEZ

Jag har nya brillor. Känner mig lite nördigare nu, det känns bra. Har shoppat och sjoppat och choppat idag och nu ska jag iväg på mysfika och sen personalfest. Wehå.

VÄRLDENS SÖTASTE GRANNE

Åhhhh jag smälter. Jag bjöd gulleungen som bor på min gata på en nybakad bulle för en halvtimme sedan och nu låg dethär i brevlådan.
 
Fick även en pärlplatta i brevet. AH. Passa dig virre, nu har du competition!

PS


EEHHHHH

Jag är alldeles för vaken för mitt eget bästa. Klockan är halv fem på morgonen och jag KAN inte somna. Kansje borde försöka lite mera. Annars blir det nog lite jobbigt att baka bullar imorgon ehehe. Goodnighty sleep tighty.

HJÄLP JAG HAR BARA 11 TÅR

Hahahahahaha. Drömde så sjukt inatt. Fick reda på att jag bara hade fem tår på ena foten och sex på andra. Normalt var ju att ha tio tår på varje fot såklart. Och jag var värsta freaket som bara hade elva tår TOTALT. Blev superarg på mamma och pappa som inte hade berättat förrän nu, när jag hade levt med mina stackars elva ensamma tår i tjugo år.

ASSO SHIIIT.

Jag har gjort så mycket och det har hänt så mycket och jag bara älskar vissa saker i mitt liv nu och vissa saker är så jooooobbbbigggaggagaaaaaaa att jag bara vill lägga mig under ett jättejättetungt täcke och aldrig komma upp. Here is the plus and minus-list.

+ furuvik, furuviksvänner, furuviksglass
+ min viktor (älskade älskade)
+ underbara fina älskade vänner
+ sigge. älskade älskade älskade hund
+ jag älskar att ha lite rött hår men jag hatar att det tvättas ur så in i helvete fort!!!!!!!!!!!
+ soliga sommardagar ute på en ö med en kille man är kär i, bada sola åka wakeboard dricka cola pussas kramas (jättehårt hehe)

- orkar inte ens. men ja. att jag glömmer. så jävla mycket. hela hela tiden. känslan av att det är något jag har glömt. något stort.
- mammas tjat. jag VET att hon gör det för att hon bryr sig men det blir mest bara en jobbig kliig arg känsla i mig.

RSS 2.0