HEJ / SUPERGIRL



Jag köpte så mycket i London. Alldeles för mycket egentligen, men grejen är att jag lever bara en gång och DET LÖSER SIG alltid så jag skiter i att jag inte har några pengar. 

Annars är det okej. Idag fyller min fina pappa år, så jag har bakat en tårta med gelehallon på och ikväll ska jag och Bella bjuda familjen och mormor och morfar på middag: Kennet surprise. Sen efter den asgoda middagen och tårtan ska jag poledansa. Hejdå / supergirl

UNDERBARA LONDON

Har det sa himla bra. Det ar sa fint har. Jag mar bra.


LIKE REACHING FOR FRESCH AIR

Att våga. Att tro mer på sig själv. Att leva. Att göra saker för sin egen skull. Att välja om man ska ta skit eller inte. Att riskera att förlora för att kunna vinna. Att i alla fall försöka.


TILL MINA VÄNNER

Jag är så stolt över er!
Allihopa. Ni är så himla fina människor och jag är så tacksam för att jag har turen att ha er i mitt liv. Jag vet att många av er har det tufft just nu. Jag önskar att jag kunde fixa. Men livet är så jävligt ibland bara och det går inte alltid att fixa. Då får man försöka se det positiva med situationen. Man kommer gå därifrån mer erfaren och så mycket starkare. Och saker löser sig alltid, på något sätt. 

Tills dess får man till exempel mysa med en Ben & Jerry och en bra vän. Ska jag göra ikväll.

Massa kärlek. Jag saknar er!

AA

Halv åtta imorse satt jag i en YA-bil. Kändes jobbigt tidigt. Men det gick rätt bra, jag gjorde inga supertabbar och klarade till och med att backa runt hörn. Det är jag aldrig bra på annars. Men nu är jag alltså igång igen. Jag ba kööör.


JOBBIGT

Dethär nya jobbet. Inte världens roligaste faktiskt. Väldigt mycket press. Ont i magen. Och åtta till halv sex varje dag känns för mycket. Har ingen fritid längre, det är jobb, tre timmar hemma och sen sova och jobb igen. Och igen. Jag tror jag dör ett tag, skulle vara rätt skönt.

Är det såhär det är att vara vuxen? I så fall vill jag inte...

TYP SÅ



Ja. Det blev ju väldigt porrigt om man säger så. Och porren hamnade på facebook. Jag taggade av mig på lite rumpbilder.

Det var en väldigt rolig kväll iaf, jag älskar verkligen att dansa pole dance, och jag känner mig så modig som vågar. Alltså, för det första, jag vågar ha på mig små hotpants inför 80 pers idag. För 8 veckor sedan, då min kurs startade, vågade jag inte ens ha hotpants på träningarna.

Och för det andra, jag går emot allt som jag egentligen vågar, och bara gör. Sen när jag har gjort så är det inte så farligt. Härlig känsla att vinna litegrann över sig själv.


POLE PARTY

Jag ska dansa pole dance inför 80 okända personer ikväll. I hotpants och sporttopp. Eller, en rosa t-shirt också, men den ska jag ta av mig i dansen. Överdelsstripp kallas det.

Take that, osäkra fega skitjohanna!


SICKO

Jag är sjuk. I både kroppen och i huvudet. Är så himla trött hela tiden, drömmer äckliga störda mardrömmar och är liksom bara ledsen. Less. Slut.

Ska försöka bli bättre. Jag jobbar på det, från och med i torsdags. Det är fan inte lätt och det är fan inte kul men det är fan inte kul att vara här nere heller. Lika bra att ta sig igenom det jobbiga, då kommer jag uppskatta det bra så mycket mer sen när det väl blir bra.
För det kommer bli bra.

JAG LOVAR ATT BLOGGA EMRA

Det har varit mycket nu. Därav min lilla paus. Men jag ska skriva mera. Jag ska lufta lite tankar.

Idag på bussen hem tänkte jag på en grej. Jag borde försöka lita mer på mig själv. Det är så himla ofta som jag bara blir en roll, jag bara säger grejer för att det är så man gör och inte för att det är det jag menar. Jag känner mig så osäker ibland och det känns så jävla osexigt och fult.

RSS 2.0