NU VERKAR DET JU BLÅSA MINDRE

Jag är as-hemma.

ORKAR ENTE



Ska egentligen packa nu. Skriva skitsmarta grejer om service i världsklass. Hehehe första bilden. Världens fräschaste tjej.

OH YEAH OH YEAH

Har så mycket att göra att jag inte hinner med! Ska ringa massa samtal, skriva massa papper, packa massa väskor, fira massa vänner, gymma massa och gå en massa på bio. Mandelmassa.

Igår var myyyysigt. Jag ♥ mina vänner. Och idag är mysigt också egentligen, bara det att jag mådde lite illa när jag vaknade och har så fullt upp att jag inte hinner känna att det är en superhärlig vårdag med superblå himmel och sol. En sån dag då en liten svart kanin fyller NIO år. Hoho jaja. Nu ska jag cykla iväg, tjingis!

Fast PS, kolla gullig kille. Åh vad jag älskar honom, min finkanin.
chico fick självklart en julklapp han med. han äälskar att öppna paket :D och han är så himla mysig nu för tiden. och tjock. <3

WHY

VARFÖR gick jag till tandläkaren?!??!? Liksom, det gör ont när jag bara är. Det gör ju inte direkt mindre ont av att man pillar och trycker på det onda, SLIPAR och håller på?! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ och så ska jag dit imorgon igen. Love this.

TANDIS


Fick en tid hos tandläkaren för att fixa min tand. Gör så oooont. Hela tiden, och jag kan inte borsta tänderna, kan inte tugga, kan inte le, prata, gapa utan att det gör ont. Hatar tänder.

PS AAA VARFÖR SÖKTE JAG PÅ TAND PÅ GOOGLE? SERIÖST, AJ.

OH MY

Jag har sån fruktansvärd träningsvärk. Och jag är så trött. SÅ TRÖTT. Igår började jag i nivå 3 på polen, och jaaa det märktes att det var en ny nivå om man säger så. Inte minst märks det idag. Mina lår. Min mage. Mina armar. Min rygg. Min rumpa. Helt slut. Och det är inte bara träningsvärk, är helt blå på hela kroppen.

SÅ. Nu ska jag inte klaga mer. Termometern visar 23 grader i solen. Jag tänkte baka något och sätta mig i solen med musik och njuuuuuta.

ÅÅÅÅ.

Jag blir så jävla irriterad. Gör så jävla ont. Är så jävla jobbigt. Fyfan. Jag håller på att få en tand.

FARLIGT FARLIGT

Igår bakade jag kakor. Jättegoda chokladkakor med m&m, vit choklad och marchmallows. Lite för goda blev dom, liksom beroendeframkallande.

Kolla här försöker den äta upp mig.


Jag hann före.

Wowowow jag har så jävla lite att göra. Så jävla tråkigt.

LITE LYCKA

Men tillräckligt för att jag ska känna att jag lever och mår rätt okej ändå. Åh vad välkommet.

Idag är det sol och riktigt vårväder, jag ska cykla till stan och lämna tillbaka en grej och hämta mig cykel och hämta min vän. Vi ska sen cykla hem till mig och njuta av våren, kolla på Vänner och äta glass. Fint va? Men först måste jag duscha och gå med lilla vovven.
En lite lycka-bild från London. I Hyde Park, med min syster som jag älskar så mycket fast hon är så konstig.

SOV DU LILLA VIDEUNG

På morgonpromenaden med Sigge plockade jag lite videung, lite till mig och lite till mamma. Så himla mysigt väder. Önskar att jag inte var ensam. Jag skulle vilja ha sällskap, sitta på min balkong med en filt och med solglasögon, prata, mysa, skratta.

LILLA ÄLSKADE


Han ligger och pratar i sömnen nu, jag har precis vaknat och hör hur han håller på där nere i hans korg. Gulle.

Nu ska jag ner och äta lite frulle och sen blir det en promenad med pratarN.

Gud vad jag bloggar.


ETT & ETT HALVT

Har urinvägsinfektion. Gör stört ont. MEN det händer bra saker i mitt liv också, här är några saker på en lista, á la Malin. Fast jag la till bilder också för bilder är kul.

+ Älskar mina strumpbyxor som jag har på mig idag, så fina. Tack mammis!

+ Älskar min pojkvän, har varit tillsammans med honom lika länge som rubriken idag.


+ Älskar min vovve, världens finaste hund är han. Här är han och en haj.

+ Älskade middagen vi åt här hemma igår kväll. Italiano, vi gjorde hemmagjord pasta och pesto och quornbullar och supergott supermjukt bröd. Har ingen bild på det men jag lovar att det var jättegott.

+ Om typ en månad åker jag till Italiano, Å VAD UNDERBART med en vecka i coolaste läskigaste borgen på Italienska landsbygden. Fira mamma som fyller 50. Älskade mamma! Här har jag inte heller någon bild men jag kan leta reda på en. Nu har jag letat reda på en. Hit ska vi! Citta della Pieve!


Sådär ja, jag kan faktiskt fylla på med mer också men jag får så ont i ryggen av att sitta såhär så nu ska jag gå och göra något annat.


KRAM



Ville bara säga det!

KISSENISSE

Jag är sååå kissnödig hela tiden! Jag bara kissar och kissar. Kiss kiss. Undrar om jag har urinvägsinfektion eller nåt. Lite jobbigt faktiskt. Jag brukar ju som sagt tycka om att kissa, men just nu så är jag ju kissnödig igen när jag tvättar händerna.

Oj vad jag skriver om konstiga grejer här. Ja ja ja, nu ska jag ut och övningsköra lite.

Kisses! Heheee

KOLAKLADDKAKA

Oj oj oj vad jag bakar. Scones, cupcakes och chokladbiskvier. Och nu står en kolakladdkaka i ugnen. Det är så roligt att baka. Så kul att blanda ihop lite smör, lite mjöl, lite ägg och lite socker och så har man sig en kaka. Muuums. Nu ska jag ta ut kladdekagen och se hur den blev.

Hejdååååå. Från Johanna.

TIRRE

Hej hej hej. Jag har rensat lite i kylskåpet nu, det här var lite av det som hade gått ut i datum:

Sen så har jag en bild på mig när jag åt jag jordgubbar, kände att det kunde vara roligt med fler bilder här. Jordgubbarna var skitstora och skitgoda. Eller shitgood, som han i reklamen säger.


En annan reklam som är shitfun är V6. Efter varje kopp kaffe, vi har sex. Efter varje sallad, vi har sex. Och han låter så mallig när han säger att vi har sex! Hehe, rolig kille detdär.

RENSAR SJÄLEN

Jag har ett projekt. Jag städar och sorterar och slänger och fixar. Har gått igenom ett skafferi och en kryddlåda. Idag funderar jag på kylskåpet.

Det är skönt. Som att man rensar upp lite av sig själv samtidigt.

UTFLYKT

Jag och min syster fick den fina idén att ha en liten picknick på min balkong. Vi packade med oss baguette, ballerinakex, nygjorda cupcakes, jordgubbar och solglasögon. Vi hade packat med min dator också, så vi hade mysig musik också. Och lite täcken att mysa i. Efter ett tag bjöd vi upp pappa på en kopp kaffe också. Klarblå himmel och vårsol på det, inte helt fel!
Det var ett riktigt bra ögonblick, ville bara dela det lite.

SÅ KAN DET GÅ

Det blev riktigt äckligt faktiskt. Slängde hela skiten.


RSS 2.0