OAOAoaoaoA

Jag är så nervös! Jag har fått en arbetsintervju eller vad man ska kalla det och det känns skitläskigt men ganska bra ändå för lönen var ju hehehe liiiite mer än vad min nuvarande är. SPÄNNANDE

ETT ÖGONBLICK

Världens mysigaste pojkvän på morgonen. Scrubs. Mishka the talking dog. Massor av ljus, ensam i huset, snö som fallit hela dagen. Nybäddad säng, städat på övervåningen (tog bara en vecka) och nu sitter jag och funderar på om mina naglar ska bli rödglittriga eller silverglittriga.

SEN BLIR JAG TRÖTT

Liksom såhär


DAGEN EFTER IGÅR

Igår fick jag träffa mina fina fina vänner. Fett.
Idag fick jag träffa min fina fina pojkvän.
Ikväll ska jag på glöggfest hos min fina fina Nina.

Allt det är så bra så då blir jag glad, liksom såhär:


HEHE



Såhär såg mitt hår ut för ett tag sedan. Lite trassligt. Det var kul.

Haha alltså jag ser ut som någon i The Poodles...

SLEEPLESS

Jag är så avundsjuk på alla som kan sova. Som kan somna på 30 sekunder och sen sova hela natten. Som kan sova ut på morgonen på helgerna. Jag önskar att jag vore sån.

Jag är lite tvärt om. Kan inte somna på kvällen, ligger och vrider och vänder mig tills jag tillslut somnar, vaknar flera gånger under natten och alldeles för tidigt på morgonen. Mina föräldrar tycker att jag ska prova hypnos. Låter läskigt tycker jag, fast lite spännande också. Och om det funkar så vore ju det ååå så bra.

Jajaja. Godnatt.


MEN Å

Jag känner mig ensam.


COULDA WOULDA SHOULDA

Allvarligt. Såhär kan jag ju inte ha det.

Jag borde söka fler jobb. Jag borde ta körkort någon jävla gång. Jag borde städa övervåningen, plocka ur diskmaskinen, ringa några samtal, skriva på massa papper och skicka iväg dom.
Jag booooorde ta tag i så mycket.

HEHE KOLLA

Visst har jag en fin chokladkalender? Jag fick den i födelsedagspresent av mammis. Mums. Idag fick jag äta 5 bitar, för jag hade glömt att äta några dagar. När jag var liten brukade jag äta upp alla utom julafton under första veckan. Jag tror det är ett tecken på att jag börjar bli vuxen när jag GLÖMMER chokladkalendern i flera dagar. Läskigt.

i ♥ tintin

BUS I MITT HUS

Jag gillar denhär dagen. Det är så fint väder, jag pappa och Sigge var nyss ute i skogen, jag lyssnar på julmusik och håller på med julklappar nu och jag har äntligen städat Chicos bur. Duktig joppe. Jag saknar att ha lite sällskap bara. Vill vara med mina fina kompisar!


WOW

Jag är numera inte längre ensam om att veta om joppibloggen. Spännande!!

Annars då. Igår var jag hos Sofia och kollade på film. The Hangover 2, väldigt rolig är den! Och väldigt MYSIGT är det hos Sofia. Jag är avis, jag vill också ha en egen lägenhet och inreda och mysa. Har myst lite hemma idag istället. Det är ju tredje advent, så jag tvingade upp Viktor vid tiotiden och så åt vi en mumsig adventsfrukost med mamma och pappa, risgrynsgröt och ljus och grejer. Mmmmm.

GRR

Jag blir lite lack på Viktors jobb.
VARFÖR ska han alltid ha jour och VARFÖR ringer dom alltid när jag är med honom? Nu sitter jag här alldeles själv i hans hus och bara väntar på att han ska bli klar och komma hem till mig och baka pepparkakor som vi faktiskt precis skulle börja med när han dumma telefon ringde. Jag tror att jag ska mysa ner mig i sängen och kolla lite på tv så länge. Live is hard.

!

Jag bara väntar på att alla ska sluta jobba. Klarar inte av all spänning själv här.


AH

Jag drömde så äckligt inatt. Pappa skulle skoja med mig och kastade en klump med spindlar på mig, han trodde att dom var döda men dom började krypa runt på mig och jag fick verkligen panik och jag skrek SÅ fula ord. Läskigt.


HEJ

Jag saknade dethär med att ha en blogg. Att skriva lite skit.

Så, hej hej här är min fjärde blogg och den tänker jag inte ha något lösenord på. Vem som helst kan läsa. Om dom hittar hit.

RSS 2.0